λογότυπο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΧΑΡΙΤΟΣλογότυπο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΧΑΡΙΤΟΣ

ΕΛΑΤΗΡΙΑ

 

COME IN MAIN PAGE

Η Εταιρεία μας , εισάγει τα καλύτερα ελατήρια που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά . Μάρκες όπως :

HASTINGS PISTON RINGS

HASTINGS

Η εταιρεία μας εισάγει τα παγκοσμίου φήμης Ελατήρια HASTINGS κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα .  Τα ελατήρια HASTINGS παράγονται από το 1923 στο Michigan U.S.A . Στην μακρόχρονη ιστορία τους , τα ελατήρια  HASTINGS έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο με QS 9000 .Η δύναμη στον κινητήρα .Τόσο το εργοστάσιο , όσο και η  εταιρεία μας , εγγυάται την τέλεια λειτουργία του κινητήρα με ελατήρια HASTINGS . Το δυνατό σημείο στα ελατήρια HASTINGS , είναι : Η μείωση των ρίπων του κινητήρα από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα .

HASTINGS PISTON RINGS
 

 

MAHLE symbol - MAHLE λογότυπο

MAHLE

Εισάγονται από την Γερμανία και μόνο . Άριστη ποιότητα , ISO 9002 , έχει αποσπάσει σχεδόν όλα τα παγκόσμια βραβεία που έχου σχέση με την κατασκευή ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ . Προμηθεύει τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες . Προμηθευτής της MERCEDES-BENZ . Δέν είναι λίγο το ότι η FERRARI εμπιστεύεται τα ελατήρια MAHLE για τα μονοθέσια της FORMULA 1 από το 1971 .Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ναβρείτε και στο επίσημο site του ομίλου : http://www.mahle.com

ελατήρια - piston rings

 

KS logo - KS λογότυπο

KS

Εισάγονται από την Γερμανία και μόνο . Άριστη ποιότητα . Αμέτρητες οι διακρίσεις και τα βραβεία . Κράμματα μετάλων που συνεχώς ελέγχονται . Από την στιγμή της παραλαβής στο εργοστάσιο , εώς την στιγμή που θα ειξαχθεί σε κάποια χώρα . Δυνατή κατασκευή , αποτελεσματικότατο στους Diesel κινητήρες .

 

ελατήρια - piston rings